Over Malou

Luisteren met open blik

Iedereen is verschillend. En dat is maar goed ook. We hebben allemaal andere overtuigingen, ideeën, hobby’s en ervaringen. Dat maakt samenwerken interessant, want ieders inbreng is uniek.
 
Goed samenwerken begint met luisteren. En dat blijkt in de praktijk soms knap lastig! Toch is het wat mij betreft de enige manier: ik luister zonder aannames en stel vragen. Luisteren met een open blik, noem ik dat. Zo kom ik erachter wat jou beweegt, wat je wensen en grenzen zijn en waar je blij van wordt.

Mijn superkracht

Dat luisteren doe ik al zo lang ik me kan herinneren. Vanaf jonge leeftijd voel ik feilloos aan waar communicatie misloopt en wat ervoor nodig is dit op te lossen. Vroeger vond ik dat gevoel wel eens lastig; nu zie ik het als mijn superkracht.

Het stelt mij in staat pakkende teksten te schrijven, slimme communicatieplannen te maken en visuals vorm te geven die er écht toe doen. 

Ik geef altijd 100%, ben open-minded, analytisch sterk en sta als echte Noord-Hollandse ook graag met m’n voeten in de klei.

Missie en waardes

Met ieders talent en wederzijdse waardering als basis maak ik samenwerkingen, projecten en maatschappelijke vraagstukken mooier. Hiermee maken we samen de wereld een stukje mooier. 

Ik hecht waarde aan eerlijkheid, betrokkenheid en humor. Ik streef deze waardes na en waardeer ze in mijn klanten. Dit zie je terug in mijn werk en de samenwerkingen die ik aanga. 

Hoe werkt Planteijdt Communicatie?

Kennismaken

Ik hoor graag over je ervaringen, uitdagingen en grenzen. In een persoonlijk gesprek verkennen we samen de mogelijkheden.

Offerte op maat

Na het gesprek ontvang je een op maat gemaakte offerte met omschrijving van de werkzaamheden.

Samenwerken

Wil je door? Super! We maken goede afspraken over verwachtingen en wensen. Ik ga voor je aan de slag!

Meer weten?

Benieuwd naar wat Planteijdt Communicatie voor jou kan betekenen?
Tof! Neem vooral contact op voor meer informatie of een afspraak.